Bild

Vi är stolta över att erbjuda två fantastiska metoder för att skapa unika och anpassade kläder: screentryck och transfertryck. Oavsett om du vill märka företagskläder, evenemangsmerchandise eller personliga gåvor, har vi de rätta lösningarna för dig.

Screentryck:


Screentryck är en traditionell och pålitlig metod som ger skarpa och hållbara resultat. Vi trycker din design genom att använda en finmaskig silkscreen, vilket ger hög upplösning och detaljrikedom. Screentryck fungerar särskilt bra för en mängd olika tyger och är idealiskt för större beställningar. Vår moderna screentrycksutrustning garanterar att ditt tryck kommer att vara klart och tydligt, oavsett om det är på t-shirts, tröjor, väskor eller något annat.

Transfertryck:


Transfertryck är en flexibel metod som passar perfekt för mindre upplagor och flerfärgstryck. Vi skapar ditt mönster på en specialbehandlad överföringsfilm som sedan appliceras på plagget med värme. Detta ger en mjuk och bekväm känsla på tyget samtidigt som det ger möjlighet till komplexa och färgglada mönster. Transfertryck är också idealiskt om du behöver snabba leveranser, eftersom det har kortare produktionstider.

Varför välja oss:


Vi är stolta över att kunna säkerställa högsta kvalitet och snabba leveranser tack vare vår egen tillverkning i våra egna lokaler. Våra moderna maskiner och erfarna personal säkerställer att varje plagg är perfekt märkt med omsorg och precision. Oavsett om du väljer screentryck eller transfertryck, kan du lita på oss för att leverera produkter av högsta kvalitet som kommer att imponera på din målgrupp.

Vi har många års erfarenhet av tryck på texil och klarar av att lösa det många andra inte kan. Vi har under många år haft förtroendet att leverera tryck och brodyr till de största elitlagen i norrbotten som Luleå Hockey, Luleå Basket, BC Luleå mfl.


Föreningar:

Läs mer på vår föreningssida om vad vi kan erbjuda

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få ett skräddarsytt erbjudande. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa de perfekta kläderna för ditt företag eller evenemang!

Vill du ha mer information?

mikael_ohman.png

Mikael Öhman, Försäljning / Produktion

Jag är din kontaktperson i frågor om föreningar, skyltar, bildekor & tryck. Lämna din kontaktinfo så kontaktar jag dig för att lämna ett förslag.

Telefon: 070-200 02 45
E-post:

Låt oss kontakta dig!