Bild

Brodyr

Brodyr på profil & arbetskläder är en elegant och hållbar märkningsmetod som lägger till en professionell touch till dina kläder och produkter. Istället för att använda tryck eller klistermärken, syr man tråd i olika färger på plagget för att skapa önskade mönster, logotyper eller text.

Denna teknik ger dina profilkläder en högkvalitativ och tidlös estetik som varar länge. Det är ett populärt val inom företagsprofilering och marknadsföring eftersom det ger ett exklusivt intryck och visar på omsorg om detaljerna.

Brodyr passar utmärkt för olika typer av textilier, inklusive pikétröjor, huvtröjor, kepsar, jackor och väskor. Oavsett om det är för arbetskläder, mässor, företagsevent eller personliga gåvor, ger brodyr en skräddarsydd och stilfull touch till dina plagg och gör dem till en utmärkt representation av ditt varumärke eller din individuella stil. Med hög precision och en bred palett av trådfärger kan du skapa en unik och minnesvärd design som ger ditt budskap eller varumärke en tydlig synlighet. Brodyr på profilkläder är en tidlös och sofistikerad märkningsmetod som kommer att hjälpa dig sticka ut från mängden.

Vill du ha mer information?

nils_bergdahl1.png

Nils Bergdahl, VD / Försäljning

Jag är din kontaktperson i frågor som gäller kläder, tryck & brodyr. Lämna din kontaktinfo så kontaktar jag dig för att lämna förslag och för att hjälpa dig vidare.

Telefon: 073-827 68 20
E-post:

Låt oss kontakta dig!