Föreningar

Föreningar

Välkommen till PD Art - din pålitliga partner för tryck och brodyr av kläder till sportföreningar av alla slag. Med ett gediget rykte och lång erfarenhet inom branschen har vi stoltserat med att leverera högkvalitativa tryck och brodyr till både stora elitlag och mindre föreningar i Luleå, Kalix och dess omnejd.

Under många år har vi haft förmånen att samarbeta med framstående elitlag i Luleå, såsom Luleå Hockey, BC Luleå och Luleå Basket, och Kalix Hockey och vårt arbete har hjälpt dessa lag att ge sina spelare och supportrar en unik och professionell look. Oavsett om det handlar om matchtröjor, träningskläder eller supporterkollektioner, tar vi hänsyn till era önskemål och behov för att skapa kläder som stärker er förenings identitet och sammanhållning.

Vår långa erfarenhet av att trycka kläder till föreningar har gett oss värdefulla insikter och kunskaper om olika behov och önskemål. Oavsett om ni är ett litet lokalt lag eller en etablerad elitförening, sätter vi alltid samma engagemang i varje projekt för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi förstår vikten av pålitlighet och punktlighet för idrottsföreningar, och därför är vår beställningsprocess enkel och smidig. Vi arbetar hårt för att säkerställa att ni får era kläder i tid och att varje detalj i tryckning och brodering är utförd med precision och skicklighet.

Oavsett om ni är ute efter träningskläder, matchtröjor eller supporterprodukter, så är vi här för att hjälpa er. Vår passion är att hjälpa er att skapa ett starkt varumärke och en enastående image för ert lag.


Kundunik webbshop


Vår dedikation till att förse idrottsföreningar med tryck har nu tagit oss ännu längre. Vi erbjuder nu också ett stort sortiment av sportkläder från de största varumärkena inom sportvärlden. Så oavsett om ni är intresserade av enbart trycket eller behöver kläderna också, kan vi ordna det åt er.

För att ytterligare förenkla beställningsprocessen och göra det ännu smidigare för er, har vi även möjlighet att bygga "kundunika" shoppar. Genom dessa specialanpassade webbutiker kan ni enkelt välja ut produkterna tillsammans med oss, som sedan läggs upp i er egen unika shop. På så vis har ni allt ni behöver samlat på ett ställe och kan enkelt hantera hela profildelen för er förening genom en enda kontakt.

Med oss som er samarbetspartner kan ni vara trygga med att ni får produkter av högsta kvalitet, levererade i tid och till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans kommer vi att ta er förenings kläder och profil till nya höjder.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och komma igång med att förstärka ert lag med våra skräddarsydda tjänster och sportkläder från de främsta varumärkena.

Vill du ha mer information?

mikael_ohman.png

Mikael Öhman, Försäljning / Produktion

Jag är din kontaktperson i frågor om föreningar, skyltar, bildekor & tryck. Lämna din kontaktinfo så kontaktar jag dig för att lämna ett förslag.

Telefon: 070-200 02 45
E-post:

Låt oss kontakta dig!